Blogul meu

Blogul meu

joi, 20 februarie 2014

Fasole in sos de rosii

Fasole in sos de rosii
Ingrediente
1.      500 gr fasole boabe,
2.      1 ceapa mare ,
3.      5 catei de usturoi,
4.      50 ml ulei,
5.      200 ml   sos de rosii cu ardei ,
6.      sare si piper,
7.      patrunjel verde .
Mod de preparare Fasole in sos de rosii
    Fasolea boabe se fierbe schimbandu-se de 3 ori apa in care se fierbe. Ceapa se taie marunt.
    Separat, intr-o tigaie se incinge uleiul, se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca. Cand ceapa devine sticloasa se adauga sosul de rosii cu ardei, se amesteca.  Se lasa cca 5 min sa fiarba apoi se ia de pe foc.
    Intr-o cratita se pune fasolea fiarta si  scursa, sosul de rosii si 300 ml apa ( in care a fiert fasolea). Se fierbe cca 5-8 min, la foc mic. La final se adauga usturoiul pisat, sare si piper ,dupa gust.
Se serveste cu patrunjel tocat marunt si muraturi .
Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu