Blogul meu

Blogul meu

joi, 2 ianuarie 2014

Copanele la tava

Copanele la tava
Ingrediente
1.      20 copanele,
2.      4 rosii potrivite taiate felii
3.      2 ardei rosii,
4.      2 morcovi taiati rondele,
5.      capatana de usturoi romanesc( pisat).
6.      500 ml suc de rosii,
7.      1 litru vin,
8.      2 liguri miere diluata cu apa calduta(miere nezaharisita),zeama de la o lamaie daca vinul este dulce.
9.      Condimente:sare,foi dafin
Mod de preparare - Copanele la tava
Reteta prezentata e creatia sotului meu care spune ca daca pui sufle mancarea iese delicioasa.(cei care au gustat-o au marturisit ca papilele lor au fost placut gadilate).
Copanelele se spala si curata dupa cum bine stiti si se dau prin sosul de miere.Se pun intr-un vas mare.Celelalte ingrediente se amesteca si se toarna peste copanele atat cat sa le cuprinda bine.
se lasa la macerat 24 de ore dupa care se pun la cuptorul incins o ora o ora jumate la foc mediu depinde de cuptor.
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu