Copanele la tava
Ingrediente
1.
20
copanele,
2.
4 rosii
potrivite taiate felii
3.
2 ardei
rosii,
4.
2 morcovi
taiati rondele,
5.
capatana
de usturoi romanesc( pisat).
6.
500 ml
suc de rosii,
7.
1 litru
vin,
8.
2 liguri
miere diluata cu apa calduta(miere nezaharisita),zeama de la o lamaie daca
vinul este dulce.
9.
Condimente:sare,foi dafin
Mod de preparare - Copanele
la tava
Reteta prezentata e creatia
sotului meu care spune ca daca pui sufle mancarea iese delicioasa.(cei care au
gustat-o au marturisit ca papilele lor au fost placut gadilate).
Copanelele se spala si
curata dupa cum bine stiti si se dau prin sosul de miere.Se pun intr-un vas
mare.Celelalte ingrediente se amesteca si se toarna peste copanele atat cat sa
le cuprinda bine.
se lasa la macerat 24 de ore
dupa care se pun la cuptorul incins o ora o ora jumate la foc mediu depinde de
cuptor.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu