Ciorba de
ciocanele de pui
Ingrediente:
1.
1 kg
carne de pui, ciocanele de pui
2.
1 buc
ceapa,
3.
1 buc
morcov,
4.
1 buc
cartof,
5.
1 buc
ardei gras,
6.
2
lingurite bulion sau 2 rosii coapte,
7.
1 litru
bors,
8.
legatura
patrunjel,
9.
legatura
leustean,
10.
sare.
Mod de preparare:
Puiul curatat si spalat,
taiat in bucati potrivite, se pune la fiert intr-o oala cu ~ 3 litri de apa.
Se va aduna spuma si se lasa
sa fiarba pentru 20 minute.
Intre timp curatam, si tocam
marunt legumele.
Le adauga si pe ele in oala
si mai fierbem pentru 30 minute.
Intre timp fierbem borsul
separat daca ai (e si mai usor stoarcem o lamaie si o
punem in ceorba). Adaugam in oala, amestecam si lasam 5 minute dupa care
adaugam
Condimentam cu sare sau o
lingurita de delikat.
Tocam marunt legaturile de
patrunjel si leustean, le adaugam in oala si stingem focul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu