Blogul meu

Blogul meu

sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Ciorba de ciocanele de pui

Ciorba de ciocanele de pui
Ingrediente:
1.      1 kg carne de pui, ciocanele de pui
2.      1 buc ceapa,
3.      1 buc morcov,
4.      1 buc cartof,
5.      1 buc ardei gras,
6.      2 lingurite bulion sau 2 rosii coapte,
7.      1 litru bors,
8.      legatura patrunjel,
9.      legatura leustean,
10.  sare.
Mod de preparare:
Puiul curatat si spalat, taiat in bucati potrivite, se pune la fiert intr-o oala cu ~ 3 litri de apa.
Se va aduna spuma si se lasa sa fiarba pentru 20 minute.
Intre timp curatam, si tocam marunt legumele.
Le adauga si pe ele in oala si mai fierbem pentru 30 minute.
Intre timp fierbem borsul separat daca ai (e si mai usor stoarcem o lamaie si o punem in ceorba). Adaugam in oala, amestecam si lasam 5 minute dupa care adaugam
Condimentam cu sare sau o lingurita de delikat.
Tocam marunt legaturile de patrunjel si leustean, le adaugam in oala si stingem focul.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu