Inele de ceapa
Ingrediente
1. 2 cepe mari
2. 75 g faina
3. 2 linguri amidon
4. 1/2 lingurita praf de copt
5. 1/2 lingurita zahar
6. 120 ml lapte
7. 1 ou
8. ulei pentru prajit
9. sare
10. piper
Mod de preparare
Se amesteca ingredientele
solide intr-un castronel, cele lichide la fel, apoi se amesteca intre ele. Se
obtine o pasta ca o ciulama. Ceapa se taie rondele si se tine la frigider cam 1
ora, inainte sa ne apucam sa preparam compozitia prin care dam rondelele de
ceapa. Se incinge uleiul si se dau rondelele de ceapa prin compozitie, apoi se
prajesc in uleiul incins pe ambele parti. Se scot pe un servetel de hartie sa
absoarba uleiul. Sunt atat de bune incat nu poti sa crezi ca este ceapa. Super
bune!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu