Ghiveci de legume
Ingrediente
1. 1 ceapa
alba
2. 1 morcov
3. 250 g
ciuperci
4. 1/2
dovlecel italienesc
5. 2 cartofi
6. 2 catei
de usturoi
7. 1 ardei
rosu
8. 1 ceasca
de mazare
9. 1
conserva de rosii cuburi
10. marar
11. sare/piper/ghimbir
12. ulei
Mod de preparare
Ceapa o tocam marunt si o punem intr-un ceaun cu
ulei la calit.
Adaugam si ardeiul rosu taiat cuburi si lasam la foc
mic cateva minute.
Punem si morcovul taiat rondele.
Dovlecelul se spala bine si se taie feliute sau
cuburi cum doreste fiecare,cartofii ii taiem cuburi,iar ciuperciile le curatam
de coaja ,le clatim bine si le taiem in patru.
Adaugam toatel legumele,impreuna cu mazarea scursa
de zeama,acoperim cu 2 pahare de apa,condimentam si lasam la foc mic sa scada
zeama.
Cand e aproape gata se adauga cutia de rosii cuburi
si usturoiul taiat feliute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu