Tocanita de
cartofi cu ciuperci
Ingrediente:
1. 1 kg
cartofi
2. 400g
ciuperci ( eu am avut hribe congelate )
3. 2-3
linguri bulion
4. 1 ceapa
mica
5. sare,
piper
6. 1
lingurita boia
Curatam
cartofii si ii taiem cubulete. Daca folositi ciuperci proaspete le spalati si
le taiati felii mai groase.
Tocam
ceapa marunt si o calim in putin ulei. Cand se inmoaie putin adaugam o
lingurita de boia dulce. Amestecam si adaugam cartofii.
Tocanita
de cartofi cu ciuperci
Amestecam
de cateva ori si completam cu apa. Cand cartofii sunt pe jumatate fierti
adaugam ciupercile. Lasam sa fiarba la foc mic si la sfarsit adaugam 2-3
linguri de bulion. Condimentam cu sare si piper.
Tocanita
de cartofi cu ciuperci .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu